NO T'hO POTS PERDRE

Barranc Nuria Inferior
A determinar
Queralbs
A determinar
Queralbs, 17534 Queralbs, Girona, España
Barranc situat al Vall de Núria (Ripollès), en ple Pirineu Oriental. Realitzarem la seva part inferior amb rapels espectaculars i salts que es faran viure una experiència única. T'ho vols perdre????
Formació Progressió Vies Ferrades
A determinar
A determinar
A determinar
A determinar
El curs de progressió Vies Ferrades esta orientat a esportistes i brindarà al participant les bases i tècniques apropiades per realitzar la correcta selecció de l'equip i material requerit , progressar i aconseguir total autonomia en aquesta modalitat i capacitar-se per resolució d'incidents.
Via Ferrata Cala del Molí
Todos los dias de la Semana
Carrer de Sicília
Todos los dias de la Semana
Carrer de Sicília, Carrer de Sicília, 17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona, España
La Via Ferrada més bonica de la Costa Brava, la seva situació privilegiada sobre el mar Mediterrani la fa única a Europa. Consta de dos trams, un d'iniciació i l'altre una mica més exigent, els quals ens faran gaudir del mar i la muntanya. 35 € per persona consulta oferta hivern
Formació Rapel.
A determinar
A determinar
A determinar
A determinar
El rápel és el sistema de descens autònom més àmpliament utilitzat. El rápel és utilitzat en excursionisme, muntanyisme, escalada en roca, espeleologia, barranquisme i altres activitats que requereixen executar descensos verticals amb total seguretat. El rápel també és utilitzat en rescat, tant en
Via Ferrada Roca de la Creu.
Consulta Disponivilitats
Carrer de la Bonavista, 3
Consulta Disponivilitats
Carrer de la Bonavista, 3, Carrer de la Bonavista, 3, 17534 Ribes de Freser, Girona, España
Activitat especialment indicada per a famílies i iniciar-se en aquesta activitat. Conjunt de dos itineraris dissenyats per seguir la via ferrada de la Roca de la Creu i el camí equipat amb el Castell de Segura són dues instal·lacions d'iniciació, totes dues amb una vista espectacular.
Raquetes de Neu
A determinar
A determinar
A determinar
A determinar
Les raquetes de neu ens permeten desplaçar-nos amb facilitat per sobre de les superfícies nevades i que ens permetran descobrir espais de gran bellesa paisatgística d'una forma molt divertida. Els racons que podràs admirar, només són accessibles a través de la pràctica d'aquesta activitat.
Formació d'orientació.
A determinar
A determinar
A determinar
A determinar
Tota persona que s'acosta a la muntanya ha de tenir una base mínima d'orientació. Per gaudi amb seguretat d'aquesta passió haurem d'adquirir coneixements que ens permetin sortir d'una situació de desorientació o perduda. Interpretar el paisatge que ens envolta i en definitiva gaudir de l'entorn ínte
Via Ferrada de Baumes Corcades.
A determinar
A determinar
A determinar
A determinar
Activitat especialment indicada per a esportistes i iniciats. Diversos desplomats, llargs passos laterals i un pont Nepalès de 69 metres fan d'aquesta una ferrada molt esportiva. El pont de 69 metres, inaugurat el 2004 i la Variant de la Tosquera, inaugurada el 2006, ens posaran a prova.
Rescat Vertical
A determinar
A determinar
A determinar
A determinar
El curs de Rescat Vertical esta orientat a esportistes amb molta experiencia en tecniques de descens barrancs o gran verticals. Aquet curs brindarà al participant les bases i tècniques apropiades per realitzar la correcta selecció de l'equip i material requerit per un rescat, en els quals s'involuc

Totes les nostres sortides són grups reduïts, amb la seguretat que ofereix un guia titulat.


Oferim reportatge fotogràfic, perquè et portis la millor de les eXperiències en esports d'aventura. No dubtis que ens adaptarem a qualsevol nivell esportiu, tant si ets debutant com si el que cerques és adrenalina.

Totes les nostres activitats estan cobertes per AXA assegurances.

Si no trobes la teva aventura, no ho dubtis podem guiar qualsevol dels teus somnis.

RESERVES

arrow&v
arrow&v
TRAVESSA AMB RAQUETES DE NEU

Gaudeix de sortides totalment organitzades, d'un o diversos dies en contacte amb la naturalesa més salvatge.

Go to link