Totes les nostres sortides són grups reduïts, amb la seguretat que ofereix un guia titulat.
Oferim reportatge fotografic, perquè et portis la millor de les eXperiències en esports d'aventura. No dubtis que ens adaptarem a qualsevol nivell esportiu, tant si ets debutant com si el que cerques és adrenalina.

Les vies de Ferrades són rutes horitzontals i verticals, una barreja d’escalada i senderisme, en què, ajudats per passos metàl·lics, ponts tibetans i assegurats per un cable, ens permeten accedir fàcilment a llocs difícils. l'accés.

Aquesta activitat emocionant i divertida consisteix en explorar els trams més espectaculars i bonics de rius i barrancs.
Les gotes d’aigua de maragda, cascades, corredisses vertiginoses, arcs impressionants, galeries inundades i espectacles de llum ... es presentaran al llarg del nostre recorregut, fent de la baixada una experiència inoblidable

El coasteering és un esport d’aventura que consisteix en un circuit costaner que combina excursions, salts a alta mar, exploració de coves terrestres, submarinisme, escalada, ràpel i pont de corda, entre d’altres. Es considera una forma de senderisme.

El paisatge es pot descobrir a peu. Aprofiteu aquesta activitat esportiva que consisteix a caminar per senders o pel camp o la muntanya. Que podeu combinar amb rutes gastronòmiques i culturals.

Activitat que consisteix en l'exploració de coves i altres cavitats subterrànies naturales.La espeleologia oferta multitud d'atractius, tant lúdics com científics a diversos nivells, el que fa d'ella una activitat molt completa.

Les raquetes de neu ens permeten desplaçar-nos amb facilitat per sobre de les superfícies nevades i que ens permetran descobrir espais de gran bellesa paisatgística d'una forma molt divertida. Els racons que podràs admirar, només són accessibles a través de la pràctica d'aquesta activitat.

eXperiències Costa Brava posa a la seva disposició una gran experiència en docència, oferint una gamma de formacions adaptades a tots els nivells en el medi natural.

Vols fer un viatge d'aventura, a eXperiències Costa Brava ens sentim amb els coneixements necessaris per assessorar des del mateix moment que decideixes realitzar el teu somni, que és quan realment comença la teva aventura.
Nosaltres hem estat, hem passat per aquestes situacions, sabem el que trobaràs, independentment de la destinació, els problemes que no esperes, abans, durant i després de l'expedició i també, com no, les alegries que tampoc esperes.

Es diu que si a un grup de persones se'ls planteja un repte, el resultat és una major unió entre els membres de l'equip; de fet és una de les màximes en l'aplicació i desenvolupament del concepte 'team building' a l'empresa.

Literalment la traducció seria alguna cosa així com 'construint equips'; es tracta d'activitats de team building per a empreses amb l'objectiu principal de millorar el rendiment, encara que també té l'efecte d'augmentar la satisfacció entre els membres de l'empresa, en establir relacions informals entre els professionals.

 

Els beneficis del Team Building et sorprendran.

1 + 1 no és 2, ¡és 3!