top of page
TEAM BUILDING F1.jpg

formula 1

BENVINGUTS A LA GRAN CURSA DELS COTXES BOJOS.

Esteu preparats per a una bona dosi d'adrenalina, destresa i diversió?

 

Us dividirem per equips, i en cada box trobareu el material necessari per crear el vostre vehicle. Cartró, fustes, pintura, papers, adhesius i més. Imaginació i creativitat a el poder.

Els valors que treballem:

Treball en equip, presa de decisions, distribució de tasques, habilitats, competitivitat, reforçar vincles, estratègies, adrenalina i sobretot diversió.

Activitat:

Amb ajuda d'experts, cada equip haurà construir el cotxe, donant-li un toc personal a la carrosseria. Trieu bé els colors, el lema del vostre equip, proveu que circuli ...Amb ajuda d'experts, cada equip haurà construir el cotxe, donant-li un toc personal a la carrosseria. Trieu bé els colors, el lema del vostre equip, proveu que circuli ...

ORIENTACION TEAM BUILDING.png

orientacio

CURSA D'ORIENTACIÓ AMB DINÀMIQUES

Durant l'activitat d'orientació i a un temps determinat els participants hauran de desenvolupar diferents dinàmiques de grup que, alhora que divertides, cohesionaran a el grup.

Només quan tots els equips arribin a la meta podran desenvolupar la dinàmica final.

Els valors que treballem:

Per aconseguir el seu objectiu hauran de desenvolupar diferents estratègies. Els rols que s'adaptin els participants seran determinants per aconseguir l'èxit de la missió!

Activitat:

L'activitat es desenvolupa per equips de fins a 10 persones. Els participants seran abandonats a un punt desconegut amb un mapa i hauran de trobar diferents punts al llarg d'un recorregut sorpresa per arribar a la localització final.

RAID AVENTURA TEAM BUILDING .JPG

RAID AVENTURA

RAID D'AVENTURA O DE SUPERVIVÈNCIA?

TU TRIES...

Els raids són competicions que combinen diferents modalitats esportives i que es
desenvolupen, per equips, al medi natural. Dissenyem mapes i fulles de ruta personalitzats al territori que ens trobem.

Els valors que treballem:

Modallitat que posarà aprova el nostre equip, tant físicament com mentalment, presa de decisions, velocitat de pressa de decicions, competitivitat, reforçar vincles, estratègies, adrenalina i molta diversió.

Activitat:

Les modalitats esportives poden ser, entre d'altres:
Carrera d'orientació,  serà el fil conductor de l'activitat, bicicleta de muntanya, escalada, descens de barrancs, vies ferrades,
tirolines, piragüisme, tir amb arc, caiac...

 

Modalitat de supervivència podem trobar:

Gestio de la Tribu

El camí suspès

Insectes

Foc.

Refugis

34 627 972 400

RESERVES

  • facebook-square
  • TripAdvisor - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Si no trobes la teva aventura, no ho dubtis podem guiar qualsevol dels teus somnis. Vies Ferrades, Barranc, senderisme, expedicions, teambuilding, raquetes de neu o formació.

bottom of page