top of page
TEAM BUILDING F1.jpg

formula 1

BENVINGUTS A LA GRAN CURSA DELS COTXES BOJOS.

Esteu preparats per a una bona dosi d'adrenalina, destresa i diversió?

 

Us dividirem per equips, i en cada box trobareu el material necessari per crear el vostre vehicle. Cartró, fustes, pintura, papers, adhesius i més. Imaginació i creativitat a el poder.

Els valors que treballem:

Treball en equip, presa de decisions, distribució de tasques, habilitats, competitivitat, reforçar vincles, estratègies, adrenalina i sobretot diversió.

Activitat:

Amb ajuda d'experts, cada equip haurà construir el cotxe, donant-li un toc personal a la carrosseria. Trieu bé els colors, el lema del vostre equip, proveu que circuli ...Amb ajuda d'experts, cada equip haurà construir el cotxe, donant-li un toc personal a la carrosseria. Trieu bé els colors, el lema del vostre equip, proveu que circuli ...

ORIENTACION TEAM BUILDING.png

orientacio

CURSA D'ORIENTACIÓ AMB DINÀMIQUES

Durant l'activitat d'orientació i a un temps determinat els participants hauran de desenvolupar diferents dinàmiques de grup que, alhora que divertides, cohesionaran a el grup.

Només quan tots els equips arribin a la meta podran desenvolupar la dinàmica final.

Els valors que treballem:

Per aconseguir el seu objectiu hauran de desenvolupar diferents estratègies. Els rols que s'adaptin els participants seran determinants per aconseguir l'èxit de la missió!

Activitat:

L'activitat es desenvolupa per equips de fins a 10 persones. Els participants seran abandonats a un punt desconegut amb un mapa i hauran de trobar diferents punts al llarg d'un recorregut sorpresa per arribar a la localització final.

RAID AVENTURA TEAM BUILDING .JPG

RAID AVENTURA

RAID D'AVENTURA O DE SUPERVIVÈNCIA?

TU TRIES...

Els raids són competicions que combinen diferents modalitats esportives i que es
desenvolupen, per equips, al medi natural. Dissenyem mapes i fulles de ruta personalitzats al territori que ens trobem.

Els valors que treballem:

Modallitat que posarà aprova el nostre equip, tant físicament com mentalment, presa de decisions, velocitat de pressa de decicions, competitivitat, reforçar vincles, estratègies, adrenalina i molta diversió.

Activitat:

Les modalitats esportives poden ser, entre d'altres:
Carrera d'orientació,  serà el fil conductor de l'activitat, bicicleta de muntanya, escalada, descens de barrancs, vies ferrades,
tirolines, piragüisme, tir amb arc, caiac...

 

Modalitat de supervivència podem trobar:

Gestio de la Tribu

El camí suspès

Insectes

Foc.

Refugis

34 627 972 400

Si no trobes la teva aventura, no ho dubtis podem guiar qualsevol dels teus somnis. Vies Ferrades, Barranc, senderisme, expedicions, teambuilding, raquetes de neu o formació.

RESERVES

  • facebook-square
  • TripAdvisor - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page