top of page

El preu de lloger inclou arnes , disipadora, casc i cintes d'ancoratge per poder descansar.

 

Les vies Ferrades són camins horitzontals, verticals, una barreja entre l'escalada i el trekking, en els quals ajudats per graons de metall, ponts tibetans i assegurats a un cable, ens permeten arribar fàcilment fins a llocs de difícil accés. 

20 €

KIT FERRATAS.jpg

El preu de lloger inclou Neoprè de dues peces, arnes , vuit, casc i cintes d'ancoratge amb 3 mosquetons.

 

Aquesta activitat, divertida i emocionant, consisteix a recórrer els trams més espectaculars i bonics de rius i barrancs.
Gorgs d'aigua maragda, cascades, tobogans vertiginosos, voltes impressionants, galeries inundades i jocs de llums ... 

35  €

alquiler barrancos.jpg

El portabebès KOALA  és una forma confortable i totalment equipada de transportar amb seguretat al teu petit en excursions de llarga durada. I té un protector de pluja integrat i una protecció integrada contra la pluja i el sol. Per pare i la mare, el sistema de transport és ràpid i fàcil de personalitzar, es pot canviar de l'un a l'altre sense haver de fer ajustos complicats.  A l'interior hi ha una butxaca per als objectes de valor i una butxaca al cinturó per guardar els objectes petits i essencials a l'abast de la mà.

25  €

MOCHILA salewa KOALA II.jpg

El Remolc Croozer Kid és pràctic i fàcil de muntar: El pots fer servir per practicar Jogging, per passejar o com remolc de bicicleta. Tot el que necessites per a això ja està inclòs en el set 3 en 1.
El baix centre de gravetat del Croozer Kid for One garanteix una gran estabilitat i una marxa segura. Amb el remolc Croozer Kid teu fill estarà còmode, dins d'un interior molt ampli, en el seu seient individual i perfectament protegit gràcies als cinturons amb cinc punts d'ancoratge a l'estructura, als robustos para-xocs d'alumini.
La nansa per empènyer l'Remolc Croozer Kid serveix, al seu torn, com a arc de protecció del carret. Darrera el seient hi ha molt d'espai per provisions, joguines, etc.

  75 €

48 H

croozer alquiler.JPG
logo WatssApp

RESERVES

  • facebook-square
  • TripAdvisor - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page